Cap al Coll de l’Alba / Vers le Coll de l’Alba

Alba / Aube

Alba sobre el Delta / Aube sur le Delta

Sembla que el Capaon ha trobat on posar-se: a l’Espai Coll de l’Alba (fotos). Una antiga hípica, al Coll de l’Alba, en la Serra del Cardo/del Boix, a 4 km de Tortosa, amb vistes al Parc Natural del Delta de l’Ebre i al Parc Natural dels Ports. Des d’allí, amb l’Associació Espai Coll de l’Alba, regenerarem la finca amb principis de permacultura i dinamitzarem l’espai amb activitats artístiques, rurals, educatives, sustentables, … El despertar ha donat vida a un nou projecte: PermAlbaCultura, amb el qual promourem la permacultura, dissenyarem, regenerarem i gestionarem horts i finques amb tècniques respectuoses amb les persones i l’entorn. Aviat us comunicaré el un nou blog, mentre aniré tancant Capaon publicant més fotos.

Hort / Potager

Hort / Potager

Il semble que le Capaon a trouvé où se poser: à l’Espai Coll de l’Alba (photos). Un ancien centre équestre, au Col de l’Alba, sur la Serra del Cardo/del Boix, à 4 km de Tortosa, avec des vues imprenables sur le ParcNaturel du Delta de l’Ebre et sur le Parc Naturel des Ports. Avec l’association Espai Coll de l’Alba, on régénéra le terrain en suivant les principes de permaculture et on dynamisera le local social avec des activités artistiques, rurales, éducatives, durables, … Le réveil a donné naissance à un nouveau projet: PermAlbaCultura, dans le but de promouvoir la permaculture, ainsi que de concevoir, régénérer et gérer des potagers et des terrains avec des techniques respectueuses des personnes et de l’environnement. Je vous informerai bientôt du nouveau blog, et pendant ce temps je fermerai celui-ci avec d’autres photos.

1 comentari

Filed under Uncategorized

1 responses to “Cap al Coll de l’Alba / Vers le Coll de l’Alba

  1. David

    Molta sort i bona feina! És sempre una alegria veure com van sorgint iniciatives permaculturals ben a prop, i les Terres de l’Ebre sens dubte tenen un potencial increïble, no només per la seva situació sinó per la seva identitat i entorn únics.

Deixa un comentari